Werkwijze

Een oplossing op maat aanbieden, betekent voor ons een nauwkeurige aanpak voor elk project hanteren. Van offerte-aanvraag tot realisatie en dienst na verkoop, we laten niets aan het toeval over. Daarom houden we een vaste werkwijze aan. Deze methode heeft ons in de afgelopen jaren bewezen dat we zo tot het beste eindresultaat komen. Vertrouw op onze ervaring en onze persoonlijke service voor jouw reclame en belettering.

Hoe gaan we te werk?

 • Kennismaking

  Om een goed eindproduct te kunnen afleveren, beginnen we eerst met jouw verhaal. Welke producten heb je nodig? Waarvoor ga je de gekozen producten gebruiken? Welke waarden wil je met je bedrijf uitstralen? Jij vertelt wat voor jou belangrijk is. Eens we dit goed begrijpen, kan voor ons het werk beginnen.

 • Prijsvoorstel

  Ons assortiment van producten is enorm uitgebreid want we beogen een passend antwoord op  elke vraag te kunnen bieden. We geven je advies en leggen de verschillende mogelijke oplossingen graag uit. Op basis van je voorkeuren en noden, maken we een duidelijke prijsofferte. Een eventuele opmeting gebeurt ook in deze fase.

 • Productie

  Een mooi eindresultaat wordt sterk bepaald door het grafisch werk. Heb je al een logo of afbeelding van hoge kwaliteit, dan gaan we daarmee aan de slag. Is de kwaliteit van je bestand niet voldoende of wil je voor een nieuwe en frissere look? Ook daar helpen je mee. Of het nu gaat over een eenkleurige logo-bedrukking of een opvallende spandoek, we maken voor jou een mooi ontwerp dat voldoet aan alle vereisten om hoogwaardig drukwerk af te leveren.

 • Levering

  Eens het grafisch ontwerp klaar en goedgekeurd is, wordt het gedrukt in ons atelier. Voor sommige projecten kiezen we ervoor om samen te werken met externe leveranciers. Doorheen de jaren hebben we een goede relatie met enkele partners opgebouwd en vertrouwen we op een goede opvolging. Als jouw bestelling klaar is, ondergaat het aan een heuse kwaliteitscontrole. Zijn wij tevreden, dan bezorgen we het werk op het adres van jouw keuze.

 • Montage

  De plaatsing van gevelbekleding, lichtreclames of bewegwijzering wordt verzorgd door ons eigen team. We werken nauwkeurig en hebben oog voor detail. Het resultaat zal stijlvol maar toch opvallend zijn. Na de montage zorgen we ook voor de opruim en nemen alle verpakking mee. Dat maakt ons fier op ons werk.

 • Dienst na verkoop

  Nabestellingen van drukwerk, spandoeken vervangen met een nieuw ontwerp, extra kledij voor nieuwe werknemers bestellen? Met één telefoontje is alles geregeld. Door onze persoonlijke aanpak en betrokkenheid kennen we onze klanten door en door. We gaan voor een sterke klantenrelatie waar jij je de zorg omtrent reclame en belettering gerust uit handen kan geven.

Socials & Links

Contact

Testeltsesteenweg 80
3201 Langdorp

T: +3216 84 79 90
Klik hier om mailen

BE0455.005.719