Textielbedrukking

T-shirts bedrukken, polo’s borduren of een volledige bedrijfsoutfit voor het personeel bestellen? AT Belettering uw partner voor gepersonaliseerde kleding en textiel. Je hebt de keuze uit een zeer ruim aanbod van T-shirts, sweaters, jassen, werkkledij, badtextiel, petjes en nog zoveel meer. We bedrukken textiel voor bedrijven, scholen, verenigingen, sportclubs en particulieren. Op basis van jouw vraag stellen wij de beste producten en druktechnieken voor, passend in het budget en kwaliteitseisen.

Vraag uw prijsofferte voor zeefdruk, transferdruk of borduren van:

  • T-shirts en polo’s
  • Sweaters
  • Jassen en bodywarmers
  • Werkkledij
  • Petten, mutsen
  • Sportkledij
  • Badtextiel
  • Veiligheidshesjes

Blader door onze merkencatalogi voor promotietextiel

Voor prijzen onbedrukt, bedrukt of met borduring kunt u via mail of telefonisch contact met ons opnemen. Klik op de merken onderaan om de catalogus te openen.

De Bruyn

De Bruyn kwam bij ons terecht voor de belettering van hun bedrijfsvoertuigen. We starten met het herwerken van hun bestaand logo. Aansluitend werkten we een nieuw concept  uit voor al de nieuwe voertuigen.

We namen verder het drukwerk onderhanden en verzorgden ook hun bedrijfskledij.

AT Belettering uw partner voor gepersonaliseerde kleding en textiel:

T-shirts, sweaters, jassen, werkkledij, badtextiel, petjes,...

Uw naamsbekendheid vergroten doe je door een consequente huisstijl uit te dragen. Wij maken een totaal project op maat van uw bedrijf met signalisatie, bestickering, drukwerk. Je krijgt gegarandeerd een uniforme en onderscheidende aanpak.

Totaalpakket

Voor elk project maken we, indien nodig, een fris en uniek ontwerp. We hebben hierbij oog voor detail en functionaliteit. Heb je geen drukklaar logo? Geen probleem, wij herwerken jouw bestand tot een zuiver bestandsformaat of maken een nieuw logo.

Grafisch ontwerp

Welke kledij is geschikt voor intensief gebruik in de bouw? Hoe maak je een keuze in het oneindig aanbod van signalisatie? Hoe kan je het best de aandacht trekken van potentiële klanten.Met meer dan 15 jaar ervaring kunnen wij een passend antwoord geven op al jouw vragen.

Advies op maat

AT Belettering op Instagram

Socials & Links

Contact

Testeltsesteenweg 80
3201 Langdorp

T: +3216 84 79 90
Klik hier om mailen

BE0455.005.719